Landrover week 2006 Morvan

Landrover week in de Morvan (laatste week juni 2006)

Na een positieve vakantie in de Morvan afgelopen jaar, heb ik besloten om een landrover week te organiseren in samen werking met Arian van (landrover-vriendelijke) camping Des 2 rives in Etang-sur-Arroux.

Wat kun je verwachten:
Een mooie en gezellige camping aan de riviertjes Arroux en Mesvrin in het hart van het gastronomische Bourgondië, op plm 700 km van Utrecht. LPG kan je vlakbij tanken en op de Peage overal. Veel greenlanen en terrein rijden op een 47 ha groot terrein (op 15 km). Een verzorgde week, maar niet geheel volgepland, dus ook tijd voor jezelf. Vanzelfsprekend kun je deze week combineren met de rest van je vakantie.

Aankomst zondag 25 juni, ontvangst met drankje en vanaf 20.00 warme maaltijd. vertrek zaterdag 1 juli. Zo kunnen de zaterdag voor en de zondag na deze week als reis dagen gebruikt worden)Activiteiten: Wat is er bij de prijs inbegrepen:


Wat is er niet inbegrepen:

De prijzen voor deze week worden berekend per koppel, met één auto.

Met eigen tent
In piramidetent of tipi
In Mobilhome
€ 380 (verblijf 1)
€ 450 (verblijf 2)
€ 550 (verblijf 3)
In geval van één persoon met eigen tent zijn de kosten : € 225 (verblijf 4)

Kosten bedpakket
kosten fietshuur halve dag
kayaktocht halve dag (1 pers.)
kanotocht halve dag (2 pers.)
€ 12,00 p.p. (optie 1)
€8,00 (optie 2)
€ 22,00 (optie 3)
€ 28,00 (optie 4)
Voor de huuraccommodaties geldt: eigen slaapzak mee.

Er zijn nu al voldoende inschrijvingen (6-12-2005) dus de happening gaat zeker door. Boeken kun je via Arian & Marja prikkersweek@en-bourgogne.com

Geef bij de reservering aan welke verblijfsvorm je wilt en in combinatie met welke optie (fiets, kano, linnenpakket) Heb je andere wensen en of vragen dan kan je dat per mail aangeven bij mij paulo@larocroft.nl of bij Arian&Marja prikkersweek@en-bourgogne.com

Let wel, er is een beperkte hoeveelheid kano's en fietsen. Dit geldt ook voor de mobilhomes. Hier geldt het principe, wie het eerst reserveert, het eerst krijgt.

Met vriendelijk groet Paulo en Arian